Αυτή είναι ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο χθεσινό αγώνα με την Αλκή. Πραγματικά οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ τα έδωσαν όλα για όλα στο γήπεδο , απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Σίγουρα το 1-0 τους αδικεί, είναι πλασματικό αφού θα μπορούσε να έφταναν σε ένα ευρύ σκόρ. Έχασαν πέναλτι , είχαν δυο δοκάρια και άλλες πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όμως για ακόμη μια φορά ο Φλοριάν Τολμές έκανε την δουλειά

του. Έφτασε στα δέκα τέρματα και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πόσο χαρισματικός επιθετικός είναι. Το ευτύχημα για την ΑΕΚ είναι ότι δεν το πλήρωσε που δεν καθάρισε τον αγώνα. Διότι η Αλκή στο τέλος έχασε ξεκάθαρες ευκαιρίες που θα μπορούσε να γινόταν η ζημιά.

Το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι απολαμβάνει την μοναξιά της Κορυφής. Η ομάδα βγάζει ποιότητα και δυναμική και δείχνει την θέληση και το πάθος για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μέχρι το τέλος. Δείχνει σημάδια ωριμότητας και αποφασιστικότητας. Ο στόχος τώρα είναι παραμείνει εκεί ψηλά στην κορυφή και να μην δώσει το δικαίωμα να κατεβεί απο εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα