Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τη σημερινή βροχόπτωση

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα αναµένονται σύντοµα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Σταδιακά όµως, τα φαινόµενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά µέτριοι και σύντοµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ

αλλά παροδικά στα προσήνεµα ή και σε καταιγίδα µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά στα προσήνεµα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ προς τις αυγινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά, ενώ αναµένεται να πέσουν και µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα