Μωρό το έσκασε από το νηπιαγωγείο

Βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού
Το παρέλαβε πολίτης που περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί σε κεντρικό Δήμο της Λεμεσού. Πολίτης εντόπισε κοριτσάκι, μόλις δύο χρονών, σε πολυσύχναστη οδική αρτηρία της Λεμεσού, να περιφέρεται μόνο του. Ο πολίτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αφού πλησίασε το μωρό, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο πλησιέστερο νηπιαγωγείο, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 20 - 30 μέτρων.

Όπως ανέφερε ο πολίτης, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή

«Μεσημέρι και Κάτι», η οποία ανέδειξε το θέμα, το μωρό βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο του δρόμου, πολύ κοντά στην τροχαία κίνηση.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, το μωρό είχε φύγει από το νηπιαγωγείο χωρίς να γίνει αντιληπτό, όταν ένας γονιός άνοιξε το κάγκελο της εξώπορτας, για να εξέλθει του νηπιαγωγείου. Σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη, οι δασκάλες που παρέλαβαν το μωρό ήταν ψύχραιμες.

Όπως αντιλήφθηκε, ο ίδιος ο πολίτης, οι δασκάλες έψαχναν το κοριτσάκι εντός του νηπιαγωγείου, ενώ εντύπωσε προκάλεσε η αναφορά του πολίτη ότι παρέλαβε το μωρό μπροστά στα μάτια άλλων 30 περαστικών, εκ των οποίων, όμως, κανείς δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Διερευνάται η υπόθεση
Άμεση ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας Κύπρου διά του Εκπροσώπου Τύπου της, Ανδρέα Αγγελίδη, ο οποίος επικοινώνησε με τον πολίτη, τον οποίο και κάλεσε όπως μεταβεί άμεσα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το διαδικτυακό «Sigmalive», ο πολίτης έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία. Για το περιστατικό, ενήμερες είναι εξάλλου και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου έλαβε από χθες σχετική επιστολή από τις Υπηρεσίες, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του περιστατικού.

Σημειώνεται ότι για σκοπούς περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία, αφότου έλαβε αρχικά την κατάθεση του πολίτη, στη συνέχεια επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ωστόσο δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο από τη διοίκηση του νηπιαγωγείου, και, ως εκ τούτου, από πλευράς της οικογένειας το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν.

Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων
Εκτός αυτού, όμως, η διαδικασία λήψης καταθέσεων από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη αναμένεται να συνεχιστεί, ενώ σχετική έκθεση για το συμβάν αναμένεται να ζητηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sigmalive», και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Αξιοσημείωτο αποτελεί δε και το γεγονός ότι, σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το εν λόγω νηπιαγωγείο έκανε δεκτό το παιδί, το οποίο παρουσιάζει συμπτώματα υπερκινητικότητας, αφότου είχαν προηγηθεί άλλα νηπιαγωγεία από τα οποία το παιδί αποχώρησε, λόγω αυτής ακριβώς της συμπεριφοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα