Ανεβασμένες θερμοκρασίες και ανοιξιάτικο Σ/κ ενόψει

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Λόγω της πρωινής ομίχλης που επικρατεί σε αρκετές περιοχές, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σήµερα µετά την διάλυση της τοπικής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε µέσες και ψηλές νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ

και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα