Με τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και από το σπίτι

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, στo πλαίσιo της συλλογικής προσπάθειας να περιοριστεί η εξάπλωση του covid-19, σας προτρέπουν να μείνετε στο σπίτι και να χρησιμοποιείτε τα κανάλια εναλλακτικής εξυπηρέτησης που διαθέτουν. Συγκεκριμένα:

Υποβολή Απαιτήσεων: Σε περίπτωση ζημιάς, απώλειας ή κάποιου ατυχούς περιστατικού το οποίο εμπίπτει στις Καλύψεις του Ασφαλιστηρίου σας, μπορείτε να βρείτε Έντυπα Απαίτησης στο https://www.gic.com.cy/home/faq22/ και να τα υποβάλετε

μέσω E-mail

Πληρωμή ασφαλίστρου μέσω JCC: Μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα και γρήγορα τα ασφάλιστρά σας μέσω της JCC στο: https://www.jccsmart.com/e-bill/8030066.

Ασφάλιση Online: Με τρία απλά βήματα, μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει στο https://www.gic.com.cy/home/insurance-online/

Ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα, μπορείτε να εξυπηρετείστε:

Μέσω της ιστοσελίδας των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου στο www.gic.com.cy ήΜέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο 8000.87.87 (Δευτέρα – Πέμπτη 7:30-14:00 &15:00-17:45 και Παρασκευή 7:30-14:00).

Ακόμα και χωρίς να βγείτε από το σπίτι, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου παραμένουν  δίπλα σας και συνεχίζουν να σας εξυπηρετούν και να σας συμβουλεύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γενικές Ασφάλειες Κύπρου,genikes asfaleies kyprou