"Να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί"

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα,Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τα ταξίδια των παικτών και για την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα ταξίδια των παικτών: «Ο Σακέτι έχασε τον πατέρα του αιφνίδια και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει δυστυχώς. Δεν μπορούσε με την όλη κατάσταση και τα αεροπλάνα. Δεν είχαμε άλλο όμως αίτημα».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί, ανεξαρτήτως το πότε θα συμβεί αυτό. Δεν είναι έντιμο κάτι άλλο. Να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί. Μένουν

ακόμη 9 αγωνιστικές και θα βρούμε τον τρόπο σε μεταγενέστερο χρόνο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί κανείς να κλέψει τους κόπους κανενός. Σίγουρα οι ομάδες δεν θα είναι το ίδιο με πριν και θα υπάρχουν αλλαγές στην αγωνιστική κατάσταση, όμως τουλάχιστον θα έχουν την ευκαιρία ο καθένας να πάρει ότι του αναλογεί».

Για το θέμα Κυπριοποίησης Σακέτι και Σαρδινέρο: «Του Σακέτι είναι στην τελική πορεία και δεν θα υπάρξει πρόβλημα νομίζω. Του Σαρδινέρο είναι σε πρώιμο στάδιο και θα το δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα