Κλοπή σορού/Λευκωσία: Σε εξέλιξη νέες έρευνες στο κοιμητήριο (pics)

Σε εξέλιξη οι βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της κλοπή σορού γυναίκας από τάφο που βρέθηκε ανοικτός το μεσημέρι της Τρίτης (16/11) στο κοιμητήριο Μαρωνιτών στον παλιό δρόμο Ανθούπολης –Αγίων Τριμιθιάς.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, στο σημείο βρίσκεται ανθρωπολόγος για ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία για σορό: Δεν υπάρχει κατεύθυνση στο παρόν στάδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης, όλα άρχισαν όταν πολίτες επισκέφθηκαν το νεκροταφείο και εντόπισαν τον τάφο ανοικτό. Αμέσως ενημέρωσαν τον εργάτη και αυτός με τη σειρά

του ειδοποίησε τις Αρχές.

Μέλη των Υπηρεσιών της Αστυνομίας τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό για έρευνες στο σημείο.

Πρόκειται για τάφο γυναίκας, ατόμου που βρίσκεται στο πρόγραμμα προστασία μαρτύρων και φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ ο σκοπός της κλοπής να ήταν το άτομο αυτό να μην μαρτυρήσει ή να δώσει πληροφορίες εναντίον άλλου προσώπου.

Το γεγονός ότι η πληροφορία έφτασε στις Αρχές μετά το μεσημέρι δεν έδωσε χρονικό περιθώριο, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί εάν έχει κλαπεί ολόκληρη η σορός ή οστά.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, εξήγησε ότι πρόκειται για μια σοβαρή και ευαίσθητη υπόθεση. Πρόσθεσε ότι τις έρευνες θα συνδράμουν ανθρωπολόγος και ιατροδικαστής.

Επίσης, γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

Διαβάστε επίσης: Κλοπή σορού/Λευκωσία: Νέες έρευνες σήμερα με τη συνδρομή ανθρωπολόγου (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα