Στο «τρίγωνο» των κοιμητηρίων με σκοτεινές κινήσεις άνοιξαν τον τάφο

«Ευνοϊκή» για τον δράστη ή τους δράστες που μπούκαραν στο κοιμητήριο των Μαρωνιτών είναι η περιοχή του παλιού δρόμου Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς.

Η «επιχείρηση» για άνοιγμα του τάφου της μάνας ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων φαίνεται πως είχε καλή οργάνωση αφού η δράση τους δεν έγινε αντιληπτή.

Στη συγκεκριμένη περιοχή να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται εγκληματικές ενέργειες ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για απόμερη περιοχή στην οποία υπάρχουν κοιμητήρια

και σε μακρινή απόσταση από αυτά αρχίζει κατοικημένη περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Κλοπή σορού/Λευκωσία: Ανθρωπολόγος με το πρώτο φως στο κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φαίνεται να έριξαν ασβέστη στον τάφο προκειμένου να σβήσουν ίχνη ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν τελικά κλάπηκαν οστά από τον τάφο της γυναίκας η οποία πέθανε το 2016.

Μέχρι χθες βράδυ οι πληροφορίες του SigmaLive έκαναν λόγο για κλοπή «ίσως» κάποιων οστών από τον τάφο. Αυτό ωστόσο θα ξεκαθαρίσει σήμερα από τις εξετάσεις που θα διενεργήσουν οι ανθρωπολόγοι στο σημείο. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της εντός και εκτός φυλακών αφού ο υπό προστασία μάρτυρας θα κατέθετε σε υπόθεση ναρκωτικών.  

Διαβάστε επίσης: Κλοπή σορού/Λευκωσία: Νέες έρευνες σήμερα με τη συνδρομή ανθρωπολόγου (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα