Κερδίζει, αρέσει και δημιουργεί προσδοκίες

ΑΕΛ
Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στην ΑΕΛ. Η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με πειστική εμφάνιση, συνοδεύτηκε από την επιστροφή της στη 2η θέση, κάτι που δημιουργεί προσδοκίες για τη συνέχεια. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, με πρωταγωνιστή ξανά τον Πίτι, κέρδισε πανεύκολα τον Άρη με 3-0 και έδωσε συνέχεια στην αντεπίθεσή της. Στον Σοάρες, που έχασε τον πατέρα του λίγο πριν από τον αγώνα, αφιέρωσαν οι πάντες την προχθεσινή νίκη.

Η ΑΕΛ

προχθές ήταν πάρα πολύ καλή. Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις και καθάρισε τον αγώνα από το 52ο λεπτό. Αξιοσημείωτο το 4ο τέρμα του αμυντικού Λαφράνς στη μόλις 8η συμμετοχή του με την ομάδα. Η νίκη επί του Άρη πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ότι οι «κίτρινοι» έχουν ξαναβρεί τη φόρμα τους και είναι ικανοί να παραμείνουν στους διεκδικητές μέχρι το τέλος.

Τώρα, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΖ στην Πάφο. Στόχος είναι φυσικά ακόμη μια νίκη, που θα της δώσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα έρθει στο ντέρμπι του ΓΣΠ.

Ο Λούνα Πίτι αναδεικνύεται στον σταρ της ΑΕΛ. Ο Ισπανός άσος σε κάθε αγώνα είναι ο πρωταγωνιστής της λεμεσιανής ομάδας. Με τη Σαλαμίνα γύρισε το παιγνίδι με δύο προσωπικά του γκολ και προχθές ήταν ο δημιουργός και των τριών τερμάτων της ΑΕΛ στο λεμεσιανό ντέρμπι. Ο ξανθομάλλης άσος αποτελεί την ατραξιόν της λεμεσιανής ομάδας και κάνει τους φίλους της να πίνουν νερό στο όνομά του.

Όμως ο Πίτι δεν είναι ο μόνος από τους νέους που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στο ξεκίνημά του στην ομάδα. Και ο Σάσι δείχνει ικανός να βοηθήσει την ΑΕΛ στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Γαλλοτυνήσιος επιθετικός σκόραρε και στον δεύτερο αγώνα που ξεκίνησε με τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας και δείχνει να κουμπώνει με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ένας επιθετικός που έχει το γκολ και που είναι εντελώς διαφορετικός από τον Αρουαμπαρένα, αφού είναι πολύ πιο κινητικός.

«Είσαι ο ήρωάς μου»
Πρόσωπο του αγώνα ήταν φυσικά ο Μάρκο Σοάρες. Ο αμυντικός μέσος από το Πράσινο Ακρωτήριο λίγο πριν από τον αγώνα ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, όμως έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε, δείχνοντας ότι έχει... ψυχή. Ήδη βρίσκεται στην πατρίδα του για την κηδεία και γι' αυτό πήρε την κίτρινη κάρτα, έτσι ώστε να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα με την ΑΕΖ, ώστε να παραμείνει στην πατρίδα του όσο χρειαστεί.

Άπαντες στην ΑΕΛ τού αφιέρωσαν τη νίκη επί του Άρη. Χαρακτηριστικά, ο Μάρκο Αϊρόσα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον Μάρκο Σοάρες για τον χαμό του πατέρα του: «Η αγάπη και η αγκαλιά μου δεν συγκρίνονται με τίποτα με τη λύπη που νιώθω για την απώλειά σου. Νιώθω ότι είναι και δική μου απώλεια.

Είσαι ο ήρωάς μου, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες έπαιξες μπάλα και ήσουν φανταστικός. Σε αγαπώ πολύ αδερφέ μου. Η ζωή είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε. Σήμερα έμαθα ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε τίποτα για ανθρώπους που δεν νοιάζονται για τα συναισθήματά μας. Πρέπει να είμαστε όμως δυνατοί, να παλεύουμε για τη ζωή και να πιστεύουμε στην αληθινή φιλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα