«Καταθέσαμε και τη ψυχή μας»

Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος έμεινε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Ισραήλ με 2-1 εκτός έδρας. Μια νίκη η οποία δίνει το δικαίωμα στην Εθνική μας να ελπίζει σε πρόκριση στα μπαράζ στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Βοσνία μέσα στο ΓΣΠ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την Ομοσπονδία που πίστεψε σε εμας. Αυτό που υποσχεθήκαμε να τα δώσουμε όλα και να καταθέσουμε ψυχή έγινε. Έχουν δείξει οι παίκτες για ακόμη μια φορά πως πιστεύουν στους εαυτούς τους.

Είναι μια νίκη και δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη ακόμη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε θα έχουμε τις δικές μας ελπίδες πρόκρισης. Αν όχι δώσαμε χαρά στον κόσμο μας με την προσπάθεια μας»

«Αυτά τα δυο χρόνια η Κύπρος βλέπει τους αντιπάλους στα μάτια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να παίζουν τα παιδια. Αν κάποια στιγμή η ομάδα ήταν πιο κλειστή ήταν λόγο του αντιπάλου. Εκεί που βρήκαμε τις φάσεις κτυπήσαμε και πήραμε το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα