Οι δηλώσεις των διεθνών μετά τη μεγάλη νίκη

Διαβάστε τι δήλωσαν οι διεθνείς μας μετά το τέλος της μεγάλης νίκης επί του Ισραήλ με 1-2.

Μάριος Νικολάου: «Σίγουρα είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι. Θέλουμε τη διάκριση. Πήραμε αυτό που θέλαμε σήμερα. Φέραμε το παιχνίδι της Τρίτης στο σπίτι μας και τον χαρακτηρίζουμε σαν τελικό. Χρειαζόμαστε νίκη την Τρίτη για πάμε στα μπαράζ».

Μακρίδης : «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος πήραμε τους τρις βαθμούς. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ανταμειφθήκαμε. Για εμας είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε και βλέπουμε την Βοσνία. Πάμε στο επόμενο μας παιχνίδι το οποίο είναι ζωής και θανάτου».

Δημητρίου:

«Κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Το γκολ που πέτυχα ήρθε την κατάλληλη στιγμή και είμαι ευχαριστημένος μετά από αυτό. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο μας».

Μάριος Αντωνιάδης: «Το να κερδίζεις το Ισραήλ στην έδρα του μιλάει από μόνο του. Δεν φοβηθήκαμε δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε. Τελικός είναι αυτός της Τρίτης και θα τα δώσουμε όλα».

Κωνσταντίνος Λαϊφης: «Μεγάλη νίκη για την Κύπρο μας. Από αύριο έχουμε δουλειά για την Τρίτη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πάρουμε το ζητούμενο. Ελπίζουμε να πάμε στα μπαραζ»

Keywords
Τυχαία Θέματα