Η πρόβλεψη του καιρού μέχρι την Κυριακή

Πολύ ισχυρό βορειοδυτικό ως βόρειο ρεύμα αέρα, σε συνδυασμό με ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα

ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Tο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Πέμπτης κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα