Αστίθ: "Μπορούμε να δούμε στα μάτια την Αθλέτικ"

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Aitor Martinez και στην ιστοσελίδα deia.com, έδωσε ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Ινιάκι Αστίθ, κάνοντας αναφορά στην κλήρωση με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τ' όνειρο του ν' αγωνιστεί στο San Mames.

Οι δηλώσεις του Αστιθ:

"Θα παίξω απέναντι σε φίλους και γνωστούς, πάντα ήθελα να αγωνιστώ στο San Mames, είναι μία ευκαιρία για μένα, πάντα ήθελα να παίξω σε αυτό το στάδιο. Είναι πολύ συναρπαστικό που θα δω επίσης τον Ραούλ Γκαρσία ξανά, ένα φίλο.

Για τους πρώην συμπαίκτες
του στην Οσασούνα: Έχουμε καλή σχέση, κρατάμε επαφή με κάποιους.

"Είναι δύσκολος ο αντίπαλος μας στην Ευρώπη, μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, την γνωρίζουν όμως. Μπορούμε να κάνουμε μία μικρή αναφορά στην ομάδα, στο γήπεδο όμως θα τα αποφασίσουμε. Υπάρχει διάστημα δύο μηνών και χρόνος για ν' αναλύσουμε την ομάδα καλύτερα. Είναι ένα θετικό στοιχείο, αλλά μόνο αυτό. Είναι καθαρό ότι η Αθλέτικ είναι το φαβορί, έχει ιστορικούς παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Εμείς τα πήγαμε εξαιρετικά, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό δύο φορές. Είμαστε ομάδα που μπορούμε να δούμε την αντίπαλο στα μάτια και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Γνωρίζουμε ότι στην έδρα της η Αθλέτικ είναι αρκετά δυνατή".

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και ο προπονητής μας θέλει να κρατάμε μπάλα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Ο κόσμος μας είναι παθιασμένος, μας ενθαρρύνουν αρκετά. Μας σέβονται. Μας αναγνωρίζουν στο δρόμο".

"Ο κόσμος στην Κύπρο ζεί πολύ καλά, ο καιρός είναι αρκετά καλός. Τελείωσε το συμβόλαιο μου με την Λέγκια, μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω εδώ και δεν το σκέφτηκα καν. Το επίπεδο του πρωταθλήματος ανεβαίνει με ποδοσφαιριστές που έρχονται από το εξωτερικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα