Η Μίλαν απέκλεισε στα πέναλτι την Τορίνο και πέρασε στα προημιτελικά

Έπειτα από 120 λεπτά χωρίς γκολ, Μίλαν και Τορίνο έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι και οι Rossoneri ήταν πιο ακριβείς στην ρουλέτα (5-4).

Αν και σίγουρα ο Στέφανο Πιόλι το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν η ομάδα του να παίξει παράταση, οι Rossoneri με όσο το δυνατόν πιο σβηστές μηχανές έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Τορίνο και πήραν την πρόκριση στα πέναλτι. Οι Rossoneri βρίσκονται για 12η σερί σεζόν στους «8» του Coppa Italia

χωρίς να το έχουν κατακτήσει καμία από αυτές. Ο νικητής του Φιορεντίνα - Ιντερ στο Artemio Franchi θα είναι ο αντίπαλος των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Έπειτα από ένα πρώτο μέρος στο οποίο μόνο η παρουσία του Ζλάταν στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά έπειτα από 50 μέρες είχε σημασία, οι γηπεδούχοι είχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Καλάμπρια και το δοκάρι του Νταλότ. Ο Μπραΐμ Ντίαθ θα μπορούσε στο 86’ να «καθαρίσει» την πρόκριση αλλά το πλασέ του πέρασε έξω, ενώ στην ψυχοφθόρο διαδικασία ο Ταταρουσάνου απέκρουσε την εκτέλεση του Ρινκόν και ο Τσαλχάνογλου έβαλε το winner χαρίζοντας την πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλαν, Τορίνο,milan, torino