The name is Sloukas. Kostas Sloukas

Ο Ολυμπιακός με τεράστιο παιχνίδι από τον Σλούκα (21 πόντοι, 11 ασίστ) και καθοριστικούς τους Λαρεντζάκη - Βεζένκοφ στο τέλος, πήρε σπουδαίο διπλό επί της Μακάμπι (87-89) και ανέβηκε στο 10-8.

Όταν παίζει ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι, ξέρεις ότι συνήθως θα δεις... θρίλερ. Όπως συνέβη και στο ματς στο ΣΕΦ, οι δυο ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη, όμως στο

τέλος χαμογέλασαν ξανά οι Πειραιώτες!

Παρά τις απουσίες και την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ενέργεια - εγωισμό στο παρκέ, κυνήγησαν φάσεις και τελικά έφυγαν με μεγάλο διπλό από το Ισραήλ (87-89).

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα, που σε αρκετές στιγμές ήταν μία ομάδα μόνος του (21 πόντοι, 11 ασίστ), ενώ καταλυτική ήταν η παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ), που έβγαλε μεγάλα plays στο τέλος. Εξαιρετικός στα κρίσιμα και ο Σάσα Βεζένκοφ (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Στο 10-8 πλέον οι Πειραιώτες, που συνεχίζουν σε ανοδική πορεία στην μάχη για την οκτάδα, ενώ η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Σκότι Ουίλμπεκιν (25 πόντοι) έπεσε στο 8-11, δείχνοντας ξανά αδυναμία στα παιχνίδια που κρίνονται στο νήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sloukas,Kostas Sloukas