Με γκολάρα Πογκμπά η Γιουνάιτεντ στην κορυφή πριν το ντέρμπι με ητ Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολαμβάνει την… μοναξιά της κορυφής μετά την νίκη της με 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι και «χρυσό» σκόρερ τον Πολ Πογκμπά.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ήταν καλύτερη από την Μπέρνλι, με το πρώτο ημίχρονο πάντως να περνάει χωρίς την μεγάλη φάση, ενώ το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν το τετράλεπτο που χρειάστηκε ο διαιτητής του αγώνα για να δει δύο φάσεις, μία διεκδίκηση του Λουκ Σο και ένα μαρκάρισμα του Μπρέιντι στον Καβάνι ως τελευταίος παίκτης. Τελικά… γύρισε πίσω την φάση και τιμώρησε με κίτρινη τον παίκτη της Γιουνάιτεντ.

Η

Μάντσεστερ κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος και η… λύτρωση ήρθε στο 71ο λεπτό. Ο Ράσφορντ από τα δεξιά βρήκε τον Πογκμπά, ο οποίος έπιασε με την… μία ένα εξαιρετικό σουτ για το 0-1.

Η Γιουναιτεντ θα μπορούσε να «καθαρίσει» τον αγώνα αν ο Μαρσιάλ ήταν πιο εύστοχος σε δύο φάσεις, ενώ η Μπέρνλι ζήτησε πέναλτι σε μία φάση για χέρι του Μαγκουάιρ αλλά ο διαιτητής μέσω του VAR, συνέχισε τον αγώνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον μόνη της στην 1η θέση με 36 βαθμούς έχοντας πλέον το ντέρμπι της Κυριακής με την Λίβερπουλ, που είναι 2η με 33 βαθμούς. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πογκμπά, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ,pogkba, giounaitent, liverpoul