«Εξεκίνησα με τη μοτόρα…αλλά εν εκατάφερα ποττέ να έρτω πίσω»

Μάχη σε κρεβάτια εντατικών μονάδων δίδουν καθημερινά αρκετοί οδηγοί, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα. Τις τελευταίες μέρες νεαροί οδηγοί «πρωταγωνίστησαν» σε σοβαρές οδικές συγκρούσεις. Ένας εξ αυτών και ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από το τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του. Ο 20χρονος έχασε το πόδι του ενώ από χθες οι συγγενείς κι οι φίλοι του απευθύνουν έκκληση για αίμα.

Το SigmaLive έγινε δέκτης ενός ανώνυμου μηνύματος – αφύπνιση με αφορμή τον τραυματισμό

του νεαρού. Ένα μήνυμα – φάρος για τους υπόλοιπους αφού σημασία έχει η ασφάλεια στους δρόμους και να μην χάνεται καμιά ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο/Λεμεσός: Κατεπείγουσα έκκληση συγγενών 20χρονου για αίμα

Διαβάστε πιο κάτω το εν λόγω ποίημα:

«Μάμα ενά πάω μια βόλτα με τους φίλους μου, με τη μοτόρα. Ρε αρφούι ενά πάω να πιάω κάτι τζαι να έρτω, με τη μοτόρα. Παπά ενά πάω μια βόλτα με το φίλο μου τον Χ, με τη μοτόρα.

Εξεκίνησα τζαι εγώ την μοτόρα, την αδυναμία μου, όπως την ελάλουν τζαι έφυα..Έφυα αλλά εν τα κατάφερα ποττέ να έρτω πίσω. Εγώ μια βόλτα ήθελα να πάω, όι τόσο μακριά. Εν εκατάφερα ποτtέ να βρω τον δρόμο να επιστρέψω στους δικούς μου.

Ήταν μόλις που έκλεισα 20 χρονών, είχα ούλλην τη  ζωή μπροστά μου, ζωή που μου εδώκαν δύο υπέροχοι άνθρωποι, είχα μια αρφούα ενοχλητική αλλά ελάτρευκα την.Είχα τζαι έναν πιο μεγάλο αρφό που κάθε τρεις τζαι λίο έπεζαιν μου ότι τα ήξερεν ούλλα τζαι εμαλώναμεν αλλά εν θα τον άλλασα με κανέναν άλλο μες τον κόσμο.  Τζίνη η μάμα μου εν τζαι καμεν τζαι τίποτε άλλο που να με ρωτά αν έφαα τζαι που ενά πάω. Ο παπάς μου ήταν πιο χαλαρός εν ασχολείτουν πολλά μαζί μου  αλλά μόλις με θώρεν λίο στεναχωρημένο επελλάνυσκεν την μάνα μου τι είχα τζαι τι είχα να του πει.

Είχα τζαι μια δεύτερη οικογένεια, οι φίλοι μου.  Σε ούλλα μαζί σε ούλλα δίπλα μου. Παρασκεύη  νύχτα είμασταν Λευκοθέα, Σάββατο  νύχτα έτσι άνετα Σαριπόλου, Κυριακή road trip εξαρτάται βασικά αν δεν είχαμε πολύ όρεξη εν μας ενόχλαν τζαι μια τουριστική έτσι χαλαρά. Ήμασταν αρφούθκια, ποιος ετόλμαν να με πηράξει; εβρέθουνταν ούλλοι σε ένα λεπτό τζιαμέ να με βοηθήσουν.  ΄Να πελλάνεις΄ ελαλούσαν μου πολλές φορες που είχα νούμερο στο στρατό , ήταν τζαι λίο πριχτούθκια τζαι εστέλλαν μου βίντεο τα παρτούθκια τους άμαν είμουν μέσα αλλά αγάπουν τους. Εκάμαν μου πολλά, ο  ένας έπιανεν τα ρούχα μου τζαι εν μου τα έφερνεν ποττέ πίσω ακόμα καρτερώ μια ζακέτα, έρκουνταν σπίτι μου τζαι εκάμαν το δικό τους σαμπώς τζαι ήταν το καφέ της γειτονιάς.

Αν εμπορούσα να επίενα έστω τζαι για ένα λεπτό πίσω σε τούτην την τέλεια ζωή που είχα απλά ενά τους έλεα ένα μεγάλο συγγνώμη για τον πόνο που τους άηκα τζαι πόσο πολλά τους αγαπώ. Συγγνώμη σε τζίνην την μάνα μου που εφκήκεν που την ζωή της τζαι σε τζίνον τον παπά μου θκιο μέτρα άθρωπος που τον έκαμα τόσα κομμάθκια. Συγγνώμη στον αρφό μου που τον άφηκα μόνον του, ενα του ελάλουν να προσέχει τζαι την αρφή μου σίουρα.

Συγγνώμη τζαι σε σένα αρφούα που τώρα εν πολλο καταλάβεις αλλά ενα με γυρέφκεις τζαι εσύ ,εν θα σε δω να μεγαλώνεις να γίνεσαι γυναίκα αλλά είμαι σίουρος ενα γίνεις μια κουκλάρα.

Εγώ ένα γιρό με τη μοτόρα ήθελα να πάω..

Τζαι εσείς ρε αρφούθκια όσπου εν γλίορα ξαπωλάτε τες μοτόρες. Αίστετους δικού σας να σας δουν να μεγαλώνετε να σας παντρέψουν να δουν εγγόνια κάμετε τους ευτιχισμένους. Μεν τους αικετε μόνους τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα