«Ετήσια εκδήλωση πρακτόρων ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στη Λεμεσό, παρουσία των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ, αλλά και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΟΠΑΠ, κ. Damian Cope, η καθιερωμένη εκδήλωση πρακτόρων ΟΠΑΠ, για το κόψιμο της βασιλόπιτας. Ο κ. Cope, που παρευρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εν λόγω εκδήλωση, ευχαρίστησε

όλους τους πράκτορες για την αφοσίωσή τους στο όραμα του Ομίλου ΟΠΑΠ, για τον επαγγελματισμό με τον οποίο εργάζονται και για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει.

Τη δημιουργική συνεργασία τους τόνισαν στον χαιρετισμό τους, τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΠΟΚ, κ. Δημήτρης Λαμπριανίδης, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, ο οποίος σημείωσε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να πορεύεται με οδηγό την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, εκπρόσωποι κομμάτων και άλλοι συνεργάτες της ΟΠΑΠ Κύπρου, τιμήθηκαν οι πράκτορες συνεργάτες της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, οι οποίοι κάλυψαν τους στόχους, όπως είχαν τεθεί από την εταιρεία για το 2017. Πρωταθλητής πράκτορας αναδείχθηκε ο Λευτέρης Παύλου.

Ανάλογα βραβεία απένειμε και η ΟΠΑΠ SPORTS , διά του Γενικού Διευθυντή της, κ. Ανδρέα Ευθυβούλου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκαν επίσης και άλλα δύο σημαντικά βραβεία. Το βραβείο «Ανάπτυξης και Δημιουργικότητας», το οποίο καθιερώθηκε από το 2015 στη μνήμη του αποβιώσαντα στελέχους του ΣΕΠΟΚ Φίλιου Φιλίππου και αποδόθηκε στην κυρία Μαρία Παναγή, για την ανάπτυξη του πρακτορείου της, στο Πέρα Χωριό Νήσου και το Βραβείο Ήθους που απονεμήθηκε στον κ. Ανδρέα Καουρμά, ο οποίος οργανώνει κάθε χρόνο αιμοδοσία στο πρακτορείο του στον Αστρομερίτη και αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της Κοινότητάς του.

Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σάββας Κοσιάρης και η οποία πλαισιώθηκε μελωδικά από τη φωνή του γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη, ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της βασιλόπιττας από την ηγεσία της ΟΠΑΠ και την ευχή για οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία των συνεργατών του Ομίλου, καθώς βέβαια και δικαίωση του κυπριακού λαού.

Keywords
Τυχαία Θέματα