Έπαινοι Μέι στους στρατιώτες της RAF Ακρωτηρίου (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της Βρετανίδας Πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στην στρατιωτική Βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο δημοσίευσε η ιστοσελίδα kiro7.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κα. Μέι επαίνεσε το στρατιωτικό προσωπικό στις βάσεις.

«Εσείς είστε αυτοί που κτυπάτε τους εχθρούς μας και στηρίζεται τους συμμάχους μας όταν η πορεία γίνεται σκληρή», είπε στους 200 περίπου άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στην RAF

Ακρωτηρίου,

«Σήμερα, χάρη σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειές σας, το καλούμενο Χαλιφάτο έχει συνθλιβεί και δεν έχει πλέον σημαντική επικράτεια στο Ιράκ ή τη Συρία", δήλωσε.

«Είναι λοιπόν ζωτικής σημασίας να υποστηρίξουμε τη σταθερότητα των εταίρων μας σε όλη τη Μέση Ανατολή», δήλωσε η Μέι προσθέτοντας ότι μια "παγκόσμια Βρετανία" μετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο του 2019 θα συνεχίσει να τιμά τις ευθύνες της ως μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και "θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην υπεράσπιση των αξιών και των κανόνων της διεθνούς τάξης»

Η Βρετανία, συνέχισε, δεσμεύεται να δαπανήσει το δυο τις εκατό του ΑΕΠ της στην άμυνα για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως μέλος του ΝΑΤΟ. «Είστε απλά η υπερηφάνεια του έθνους μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεστε», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα