"Κοντά σε δυο ποδοσφαιριστές με επιθετικά χαρίσματα"

Η Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από τη Δόξα και παρέμεινε στην 12η θέση και σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία ότι με τις προσθήκες του Ιανουαρίου, με δυο ποδοσφαιριστές με επιθετικά χαρακτηριστικά και ακόμα δυο, η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Αυτό ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων Δημήτρης Λάζος.

«Πάρα την πικρία πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Κάναμε ίσως την καλύτερη εμφάνιση, κυρίως

στο πρώτο ημίχρονο, αμυντικά και επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί. Ωστόσο για ακόμα μια φορά παρουσιάσαμε το σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και καλούμαστε τώρα με καθαρό μυαλό να διορθώσουμε την κατάσταση, να παρουσιαστούμε καλύτεροι το 2018 και να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε με βλέψεις, ακόμα και την εξάδα.

«Είχαμε όνειρα και φιλοδοξίες. Δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Δεν έχουμε την καλύτερη άμυνα, αλλά τις τελευταίες βελτιωθήκαμε πολύ. Δύσκολα δεχόμαστε τέρμα, αλλά και δύσκολα σκοράρουμε. Η γραμμή κρούσης δεν έφερε τα τέρματα που θέλαμε και περιμέναμε».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

«Είμαστε κοντά σε δυο ποδοσφαιριστές με επιθετικά χαρίσματα και έχουν τα στοιχεία που λείπουν από τη Σαλαμίνα. Με ακόμα δυο κινήσεις πιστεύουμε θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας».

Αν θα αποχωρήσουν και άλλοι μετά τους Σανγκόι, Γκράσι, Ρόκε και Κάκκο

«Δεν ξέρουμε αν θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν θα φύγουν ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται, όπως οι Μπριτζίτο και Κορέια που είδαν το φως της δημοσιότητας

Δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι. Θα παίζουν στην ομάδα όσοι σέβονται και γνωρίζουν τη σημαίνει η φανέλα της Νέας Σαλαμίνας».

Για τον κόσμο

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ευθύνες έχουμε όλοι. Έγιναν λάθη, όμως, ο κόσμος έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα είναι πιο συσπειρωμένος και είμαι βέβαιος ότι θα είναι κοντά στην ομάδα.

Για τις δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη που ανέφερε «αντιληφθήκαμε όλοι τι συμβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθεια»

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τη φράση που είπε ο προπονητής μας. Το μήνυμα πήγε εκεί που έπρεπε».

Keywords
Τυχαία Θέματα