Μετά τις Προεδρικές αποφασίζει το ΑΚΕΛ για Κατσουρίδη

Μετά τις Προεδρικές Εκλογές θα αποφασίσει το ΑΚΕΛ για το θέμα της αποκατάστασης του κ. Κατσουρίδη παρόλο που ο ίδιος προέβη σε δημόσια στήριξη του Σταύρου Μαλά.

Ο κ. Κυπριανού, σε δική του ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι: «Μετά τις Προεδρικές Εκλογές θα ξανασυζητήσει το θέμα που τον αφορά».

Δήλωση

Α. Κυπριανού για τη στήριξη Κατσουρίδη σε Μαλά

Ανώτερη πηγή του ΑΚΕΛ μιλώντας στο Sigmalive, σημείωσε ότι δεν έχει ορισθεί ακόμη η ημερομηνία που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή ως το αρμόδιο όργανο που θα αποφασίσει για την αποκατάσταση του.

Ζητώντας διευκρινίσεις αναφορικά με το λεκτικό που χρησιμοποίησε ο κ. Κατσουρίδης στην δική του ανακοίνωση, όπου χαρακτηριστικά αυτοπροσδιορίστηκε ως μέλος του ΑΚΕΛ, αυτό που μας λέχθηκε είναι ότι ουδέποτε έχασε την ιδιότητα του ως μέλος.

Πρώτη αντίδραση επ. Μαλά για στήριξη Κατσουρίδη

«Η επ’ αόριστόν αποβολή του από το κόμμα δεν σημαίνει διαγραφή. Με την αποβολή το μέλος, διατηρεί την ιδιότητα έχοντας τις ίδιες υποχρεώσεις, χάνοντας όμως τα δικαιώματα του», υπογράμμισε.

Ως εκ τούτου, έτσι εξηγείται και η αναφορά του κ. Κατσουρίδη στην οποία σημειώνει: «Ως μέλος του ΑΚΕΛ, θέλω να δηλώσω την στήριξη μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά».

Ο Κατσουρίδης εκφράζει τη στήριξή του σε Μαλά

Υπενθυμίζουμε ότι η διελκυστίνδα ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και Κατσουρίδη ήταν αν θα προβεί σε δημόσια δήλωση υπέρ του Μαλά πριν ή μετά την αποκατάσταση του.

Άμεση αντίδραση του υποψηφίου Προέδρου, Σταύρου Μαλά:

Ευχαριστώ το φίλο @NKatsourides για τη στήριξη.

Στην προσπάθεια για απελευθέρωση &επανένωση του τόπου μας, &για μια νέα πορεία στην οικονομία που θα εγγυάται ανάπτυξη για όλους δεν περισσεύει κανείς.

Μας ενώνει όλους η έγνοια για τον τόπο μας.
Μας ενώνει όλους το αύριο.

— Stavros Malas (@StavrosMalasCY) 22 Δεκεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα