«Έφυγε» από τη ζωή ο Φανιέρος

Απεβίωσε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου νοσηλευόταν, ο Αντώνης Φανιέρος. Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσιάσει επιδείνωση. Λόγω της επιδείνωσης μεταφέρθηκε χθες από το Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου στο American Heart, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο

Αντώνης Φανιέρος πέρασε δύσκολες ώρες και περιπέτειες με την υγεία του, που τον οδήγησαν και στο εξωτερικό για επέμβαση. Στο παρελθόν, μάλιστα, κατάφερε να βγει νικητής, όταν διαπράχθηκε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και η σφαίρα τον έπληξε στον λαιμό.

Πέρυσι, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας είχε απορρίψει αίτησή του για διαγραφή καταδικών και αποκατάσταση ποινικού μητρώου για δύο καταδίκες. Η μια ήταν ποινή 4 χρόνων φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 5 Ιουνίου 1986 για το αδίκημα της υποκίνησης διάπραξης αδικήματος. Η δεύτερη ήταν ποινή πέντε χρόνων φυλάκισης που του επιβλήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2001 για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστογραφίας εγγράφου.

Ο Αντώνης Φανιέρος είχε αποφυλακιστεί με προεδρική χάρη μετά την καταδίκη του το 2001. Εκτοτε δεν είχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε άλλη ποινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα