Εκκρεμεί το 3ο εισιτήριο της ανόδου

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μετά τον Ονήσιλο Σωτήρας, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, εισιτήριο ανόδου εξασφάλισε και η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και σε εκκρεμότητα πλέον βρίσκεται μόνο ένα εισιτήριο, που οδηγεί στο Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας.

Η κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία και ο τρίτος της κατάταξης Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς ανέβασε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα.

Στην κάτω ζώνη Σπάρτακος Κιτίου και Λένας Λεμεσού

διαβαθμίστηκαν ήδη και υπάρχουν εκκρεμότητες για τις άλλες δύο θέσεις που οδηγούν στο αγροτικό.

Ο πρωτοπόρος Ονήσιλος διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 48 τέρματα αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 17 τέρματα.

Ο ουραγός Σπάρτακος Κιτίου παραμένει ακόμη χωρίς νίκη, ενώ τις περισσότερες νίκες (16) πανηγύρισε ο Ονήσιλος Σωτήρας.

Ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην τελική ευθεία μπήκε η κούρσα του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο σε όλα τα επίπεδα.
Η Ξυλοτύμπου, ανεξάρτητα από την ήττα που δέχτηκε από τον Διγενή Ορόκλινης στο ντέρμπι της αγωνιστικής, διατηρείται στην κορυφή με σημαντική διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Για τις άλλες δύο θέσεις που οδηγούν στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας ο συναγωνισμός είναι έντονος και μαθηματικές ελπίδες έχουν αρκετές ομάδες, επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Διγενής Ορόκλινης με 43 βαθμούς και στην τρίτη ο Χαλκάνορας με 42 βαθμούς.
Στην κάτω ζώνη τίποτε ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και όλες οι ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη δικαιούνται να ελπίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα