Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα - Δείτε τις θερμοκρασίες

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από νωρίς το απόγευμα κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα

ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, αλλά την Πέμπτη θα σημειώσει άνοδο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα