«Έχουμε ξεπεράσει σε αριθμό τις 10.000, καταλαβαίνετε τι θα λέγαμε τώρα αν...»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή, πριν την 3η αγωνιστική αυτό που βλέπουμε είναι ότι οποιαδήποτε ομάδα πλην του Απόλλωνα, σκέφτεται από την 2η μέχρι και την 6η θέση. Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι να ξέρεις ένα αποτέλεσμα όμως. Υπάρχει πίεση όταν το γνωρίζεις.

Το ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και μιλώ διαχρονικά. Αν δεν κάναμε τις τέσσερις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, καταλαβαίνετε τι θα λέγαμε τώρα αν έπαιρνε αυτά τα παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει με τον Απόλλωνα που δεν έχει κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια, όπως και η ΑΕΚ με τα παιχνίδια που δεν κατάφερε να κερδίσει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μέσα στη βδομάδα είχαμε τη χειρουργική επέμβαση του Νταουσβίλι. Θα έχουμε εκτός τον Μάγκλιτσα. Ως αμφίβολοι μέχρι τη τελευταία στιγμή οι Σκουφέτ, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι και Ντογκαλά. Πιο κοντά για να προλάβει είναι ο Ντογκαλά, είναι όμως σχετικό να το πούμε αυτό 100%. Ο Σαρφό είχε πρόβλημα ίωσης, σήμερα θα μπει κανονικά και από εκεί και πέρα θα δούμε. Δεν μπορώ να πω τώρα ότι είναι αμφίβολος. Είναι καθαρά θέμα ετοιμότητας».

Για το φημολογούμενο ρεκόρ προσέλευσης: «Τα μεμονομένα εισιτήρια έχουν ξεπεράσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με την Ομόνοια. Έχουμε 5.600 διαρκείας που θα πρέπει να δούμε το ποσοστό παρουσίας του. Έχουμε ξεπεράσει σε αριθμό τις 10.000. Έχουν κλείσει θέση για το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν νομίζω να πουλήσουμε άλλες 4.000. Η δυνατότητα υπάρχει, όμως το θέμα είναι το κατά πόσο θα αποφασίσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν μπορούμε όμως να έχουμε παράπονα με τη παρουσία του φέτος. Ο κόσμος ανταποκρίνεται με το που πλησιάζουμε στο στόχο μας. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, οι μεγάλες ομάδες καθορίζονται από την παρουσία του κόσμου».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Όταν καταφέρνεις να ανατρέψεις το αποτέλεσμα, να γυρίζεις την εικόνα του αγώνα, να πιέζεσαι από τον αντίπαλο και να σκοράρεις στη τελευταία φάση του αγώνα, είναι το απόλυτο σενάριο ευτυχίας για τον κάθε οπαδό. Όπως κερδίζεις όμως έτσι τα παιχνίδια, έτσι τα χάνεις. Έτσι ήταν και το παιχνίδι με τον Άρη στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχουμε, 10 000,echoume, 10 000