Με 50άρα του Μπέι οι Πίστονς πέρασαν από το Ορλάντο

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς πέρασαν από το Ορλάντο, επικρατώντας των Μάτζικ με 134-120, σε μια βραδιά που ο Σαντίκ Μπέι θα θυμάται για πολύ καιρό, καθώς έκανε ρεκόρ καριέρας.

Ο Κέιντ Κάνινγχαμ απουσίαζε. Το ίδιο και ο Τζεράμι Γκραντ. Ομοίως και ο Χαμιντού Ντιαλό. Οι Ντιτρόιτ Πίστονς όμως κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη, απέναντι στους Ορλάντο

Μάτζικ, μέσα στη Φλόριντα. Κάτι που οφείλουν στη μεγάλη βραδιά του Σαντίκ Μπέι.

Ο απόφοιτος του Βιλανόβα ήταν εκπληκτικός και με 51 πόντους (17/27 σουτ, 10/14 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα κέρδισε... μόνος του το παιχνίδι για την ομάδα του Ντουέιν Κέισι. Ο Μπέι από τα πρώτα λεπτά ήταν ασταμάτητος (μέτρησε 21 πόντους στην πρώτη περίοδο) και οι Πίστονς έφτασαν στη νίκη χάρη στη μεγάλη εμφάνισή του.

Μάλιστα έκανε 3 ρεκόρ καριέρας. Σε πόντους (51), εύστοχα σουτ συνολικά (17) και εύστοχα τρίποντα (10), στην βραδιά της καριέρας του!

Συμπαραστάτες του στην αναμέτρηση στο AmWay Center του Ορλάντο ήταν οι Μάρβιν Μπάγκλεϊ (20π, 11ρ) και Αϊζάια Στιούαρτ (16π, 9ρ), κάνοντας πολλή δουλειά κάτω από τα καλάθια.

Από πλευράς Μάτζικ, που παρατάχθηκαν χωρίς τους Τζέιλεν Σαγκς και Ουέντελ Κάρτερ τζούνιο, ο Φραντζ Βάγκνερ μέτρησε 26 πόντους και ο Τέρενς Ρος 17, όμως δεν αρκούσαν για να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα.

Με τη νίκη αυτή οι Πίστονς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 19-51, την στιγμή που οι Μάτζικ παρέμειναν ουραγοί της Ανατολής με ρεκόρ 18-53.

Keywords
Τυχαία Θέματα
50άρα, Μπέι, Πίστονς, Ορλάντο,50ara, bei, pistons, orlanto