Έβαλε πλώρη για τον τέταρτο φετινό του ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ χρειάστηκε τρία σετ για να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Νικ Κύργιου (2-1), όμως πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells και βάζει πλώρη για τον τέταρτο φετινό του τίτλο.

Και ο Ράφα Ναδάλ το... βιολί του. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας βάζει πλώρη για τον τέταρτο τίτλο του στο 2022, συνεχίζοντας την «τρελή» πορεία του. Το νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης αντιμετώπισε τον Νικ Κύργιο στα προημιτελικά του Indian Wells και παρά το γεγονός πως τα βρήκε σκούρα, στο τέλος έφτασε

στην πολυπόθητη νίκη.

Έστω κι αν χρειάστηκε να ιδρώσει παραπάνω και να πιέσει ακόμα περισσότερο στο court. Στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε, με το σερί του να φτάνει στις 19 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2022.

Ο Κύργιος έβαλε δύσκολα στον Ναδάλ. Κατάφερε να πάρει το δεύτερο σετ, κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλό του. Όμως την κρίσιμη στιγμή ο Ισπανός «χτύπησε» και πάλι. Για την ακρίβεια, στο 3ο σετ έκανε break με το σκορ στο 3-3 και επί της ουσίας αυτό ήταν το σημείο κλειδί για να φτάσει στην επικράτηση, σε ένα παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 46 λεπτά!

Έτσι λοιπόν ο Ράφα συνεχίζει απτόητος στο δρόμο για τον τίτλο, φτάνοντας στην 19η φετινή νίκη του, που του εξασφαλίζει την παρουσία του στον 76ο ημιτελικό της σειράς Masters 1000 στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβαλε, Ναδάλ,evale, nadal