Δωρεάν ασφαλίσεις σε οχήματα Ειδικού Σχολείου Απ. Βαρνάβας

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, η Κόσμος Ασφαλιστική ανακοινώνει και φέτος τη δωρεάν ασφάλιση 6 οχημάτων του Ειδικού Σχολείου Απ. Βαρνάβας, στο Λιοπέτρι της επαρχίας Αμμοχώστου.

Το συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και σε αυτό φοιτούν παιδιά με νοητικά, κινητικά, συναισθηματικά ή/και ελαφρά αισθητηριακά προβλήματα. Βασικός στόχος του προγράμματος του σχολείου είναι η παροχή της αναγκαίας βοήθειας σε αυτά

τα παιδιά, ώστε να αναπτυχθούν συνολικά σε όλους τους τομείς και ειδικά στον ψυχολογικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό τομέα.

Θέλοντας να βοηθήσει το έργο που επιτελείται στο συγκεκριμένο σχολείο, η Κόσμος Ασφαλιστική εδώ και χρόνια στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης των παιδιών που φοιτούν εκεί. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, το ενδιαφέρον για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αποτελεί βασική προτεραιότητα για την εταιρεία, γεγονός που δείχνει ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους ενέργειες.

Η Κόσμος Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1981, με την υπόσχεση για γρήγορη και δίκαιη πληρωμή απαιτήσεων για όλους και για πάντα. Από τότε, το προσωπικό της εταιρείας εργάζεται σκληρά με στόχο να ανταποκρίνεται άμεσα, αλλά και να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών, πάντοτε με ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα