Προστατευτείτε από την σκόνη με Sterimar Mn & Sterimar Cu!

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζουμε ένα πρωτοφανές κύμα σκόνης το οποίο φαίνεται να κοπάζει προσωρινά αλλά να επανέρχεται από το Σάββατο.

Τα αιωρούμενα σωματίδια είναι επικίνδυνα για την υγεία και μπορεί να δημιουργήσουν αλλεργίες ή μολύνσεις του αναπνευστικού. Η προστασία από την εισπνοή των αλλεργιογόνων και των μικροβίων ξεκινάει από τη διαδικασία της αναπνοής. Γι' αυτό η προστασία της ρινικής κοιλότητας είναι πολύ σημαντική.

Προστατέψτε τον οργανισμό σας από τη σκόνη, τις αλλεργίες και τα μικρόβια με Sterimar Mn και Sterimar Cu. Δύο

προϊόντα εξειδικευμένα για την προστασία του οργανισμού από τις αλλεργίες και τα μικρόβια αντίστοιχα.

Το Sterimar Mn, είναι ισότονο διάλυμα καθαρού θαλασσινού νερού, εμπλουτισμένο με Μαγγάνιο, ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την άμυνα του οργανισμού. Προσφέρει άμεση ανακούφιση και συμβάλλει στην εξαφάνιση των αλλεργιογόνων.

To Sterimar Cu είναι επίσης ισότονο διάλυμα φυσικού θαλασσινού νερού, εμπλουτισμένο με Χαλκό. Η αντι-μικροβιακή δράση του Χαλκού είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια ενώ έχει κατοχυρωθεί και ως το πρώτο μέταλλο με αναγνωρισμένες αντι-μικροβιακές ιδιότητες.
Το Sterimar Cu φροντίζει για την προστασία από την εισπνοή μικροβίων αλλά και την αντιμετώπιση μολύνσεων της ρινικής κοιλότητας.

Ζητήστε τα με το όνομά τους στα φαρμακεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα