Δημητρίου: «Δεν ακολουθούμε την τακτική του αντιπάλου»

Για την χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ να πλησιάσει στον βαθμό τον ΑΠΟΕΛ, για την διαιτησία αλλά και τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είπε: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αφού χάσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό, στόχος να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ όλοι αναγνώριζαν πω δεν είμασταν το φαβορί. Καταγράψαμε ήδη τα δεδομένα, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΛ και θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει».

Για τον κόσμο δήλωσε: «Ήρθε και συμπαραστάθηκε στην ομάδα, την χειροκρότησε και αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών μας».

Για την διαιτησία του αγώνα είπε: «Δεν ακολουθάμε την πολιτική του αντιπάλου με την επιλεκτική επιλογή των φάσεων. Βλέπουμε τα του οίκου μας για 4ο φετινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ο αντίπαλος δεν μας κέρδισε και στα οποία είμασταν καλύτεροι».

Για τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως ο αντίπαλος χρησιμοποίησε θεμιτά και αθέμιτα μέσα απάντησε: «Αυτό που το είπα λόγω των καθυστερήσεων του αντιπάλου όπου κρύφτηκαν οι μπάλες και συγκεκριμένα στην φάση με τον Τέτε όταν πήγε να εκτελέσει το πλάγιο άουτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα