Χωρίς κανένα ενδιαφέρον

Η πρόσφατη ισοπαλία με την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ έδειξε γι' άλλη μια φορά το πόσο υστερούσε και συνεχίζει να το πράττει η Ομόνοια, με ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια ως... αγγαρεία. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν.

Δεν σώζεται τίποτα πλέον και, όπως είπε και ο Γιάννης Αναστασίου, μερικές φορές είναι και θέμα ικανότητας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπαθεί και αυτός από την ημέρα έλευσης του στην ομάδα, να

μαζέψει τα ασυμμάζευτα, χωρίς καμία τύχη. Υπάρχουν άλλα οκτώ παιχνίδια για το τέλος της βασανιστικής αυτής χρονιάς, στην φάση των πλέι οφ η Ομόνοια ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη και διερωτόμαστε αν μπορεί να κερδίσει κάποιαν από τις πέντε αντιπάλους.

Με τον πιο βατό αντίπαλο που ήταν η Νέα Σαλαμίνα, δεν κατάφερε ούτε καν να σκοράρει και από αντιλαμβανόμαστε το πόσο της λείπει η ουσία από τα παιχνίδια της. Το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της σεζόν είναι μηδαμινό για την Ομόνοια, το ‘τριφύλλι’ συνεχίζει έστω και σε τέτοιου είδους παιχνίδια να είναι αναποτελεσματικό, με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να μην βοηθάνε την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα