Απόλλων: Θα έχει την ευκαιρία του

Στον Απόλλωνα είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να επικεντρωθούν στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι ''κυανόλευκοι' θα έχουν την ευκαιρία τους για να μην τελειώσει οριστικά το πρωτάθλημα και ο ΑΠΟΕΛ να αναδειχθεί πρωταθλητής. Αυτό θα γίνει αν η ομάδα της Λεμεσού, καταφέρει να κερδίσει και μειώσει τη διαφορά στους δυο βαθμούς. Αν το καταφέρει τότε θα έχουμε πολύ διαφορετικά δεδομένα και ο Απόλλων θα μπεί ξανά δυναμικά στην διεκδίκηση

του τίτλου , δύο στροφές πριν απο το τέλος. Είναι ο τελικός του πρωταθλήματος για την Λεμεσιανή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αγωνιστούν με ψυχή και πάθος απο το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό , για να κερδίσουν και να στείλουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο κόσμος του Απόλλωνα , που καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στην πιο σπουδαία νίκη στη φετινή σεζόν. Ο Απόλλων μπορεί να μην κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια , όμως με νίκη στο ντέρμπι θα βάλει τεράστια πίεση στον ΑΠΟΕΛ και με το -2 όλα θα είναι ανοιχτά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Αυτό είναι το ζητούμενο και οι ''κυανόλευκοι'' ήδη ζούν και αναπνέουν για την μεγάλη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε κανείς στον Απόλλωνα , δεν θέλει να δεί τον ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίζει τον τίτλο μέσα στο Τσίρειο. Θέλουν να τον κερδίσουν , να δώσουν παράταση στην αγωνία και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα