ΑΠΟΕΛ: Βελτίωση, νίκη και προεόρτια!

Δεν τίθεται θέμα ποια ομάδα είναι το φαβορί για το φετινό τίτλο. Η 7η αγωνιστική έβαλε τα πράγματα σε συγκεκριμένο δρόμο και έθεσε τον ΑΠΟΕΛ σε πλεονεκτικότατη θέση για την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι τάσεις αυτοκτονίας που παρουσίασαν σε τακτά χρονικά διαστήματα οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να εκλείψουν προκειμένου να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού η απόσταση ασφαλείας από τον Απόλλωνα και την

ΑΕΚ.

Αυτό θα συμβεί μόνο με αγωνιστική βελτίωση. Η μέτρια εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με την Ομόνοια δεν στοίχισε βαθμούς, όμως, ανάλογη συνέχεια απαγορεύεται.

Το Σάββατο, ο ΑΠΟΕΛ έχει «χρυσή» ευκαιρία να … χαϊδέψει το τρόπαιο και να βάλει τέλος στην οποιαδήποτε αγωνία. Θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και σε ενδεχόμενο νίκης θα ξεκινήσουν τα προεόρτια του «three peat».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει από αύριο, αφού σήμερα ο Τόρστεν Φινκ παραχώρησε ρεπό. Ο Γερμανός τεχνικός μετρά μια επιστροφή και μια δεδομένη απουσία. Ο Λάνιγκ εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Ρίισε συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Οι τραυματίες θα επαναξιολογηθούν και σύμφωνα με τη διάγνωση θα αποφασιστούν τα περαιτέρω.

Keywords
Τυχαία Θέματα