Απόλλων: Πληθώρα επιλογών για Εμάνουελ

Με σοβαρότητα και χωρίς προβλήματα ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μέσα σε άριστο κλίμα και με μεγάλη σοβαρότητα προετοιμάζεται ο Απόλλωνας για τον αγώνα της Κυριακής στη Λάρνακα. Σε ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια τους έχει πληγώσει και βαθμολογικά (ήττες πέρυσι από Ερμή, Σαλαμίνα) αλλά και αγωνιστικά (σοβαροί τραυματισμοί Κυριάκου, Βασιλείου) οι «κυανόλευκοι»

θέλουν να περάσουν αλώβητοι και να ξορκίσουν μια και καλή την κατάρα. Ξέρουν όμως ότι για να το πετύχουν θα πρέπει να παρουσιαστούν ξανά με καλό αγωνιστικό πρόσωπο, βελτιωμένοι και να μη δώσουν δικαιώματα στον αντίπαλό τους.

Ο Πέδρο Εμάνουελ δουλεύει μαζί με τους παίκτες του σκληρά και σοβαρά για να ετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται. Οι τελευταίες τρεις προπονήσεις που έχουν απομείνει μέχρι τον αγώνα της Κυριακής θα ξεκαθαρίσουν και τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τον Απόλλωνα. Όχι τόσο σε σχήμα, αφού αυτό είναι λίγο πολύ δεδομένο, όσο σε πρόσωπα. Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται, όμως η πολυκοσμία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή (Σακκέτι, Στογιάνοβιτς, Σλαβτσιέφ, Ρόσα, Γκουγιόν, Ντα Σίλβα, ακόμα και Μέζγκα) δίνει την πολυτέλεια στον προπονητή της λεμεσιανής ομάδας, αν θελήσει, να ανακατέψει την τράπουλα. Πάντως, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα ο κ. Εμανουέλ, σκοπός του είναι οι όποιες επιλογές κάνει να μη διαταράσσουν την ισορροπία της ομάδας σε επίθεση και άμυνα.
Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας είναι πολύ ικανοποιημένος από τις αμυντικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών, αφού έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα, έναντι 6 που είχαν δεχθεί πέρυσι μετά την 3η αγωνιστική. Όμως ο κ. Εμάνουελ θεωρεί ότι η ποιότητα και η αξία των παικτών του στην επίθεση είναι πολύ μεγάλη, γι' αυτό και περιμένει περισσότερα τέρματα από την ομάδα του. Ο Απόλλωνας δημιουργεί φάσεις και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει και θέλει να αξιοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερες. Ενδεχομένως αυτό θα συμβεί μόλις πάρει μπροστά και ο Γκίε, όμως ο κ. Εμάνουελ θέλει γκολ και από άλλους παίκτες του.

100άρης ο Βάλε
Το παιγνίδι της Κυριακής θα είναι σημαδιακό για τον Μπρούνο Βάλε, αφού θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την κυανόλευκη φανέλα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μάλιστα θα φθάσει τις 72 συνεχόμενες παρουσίες στο πρωτάθλημα, σερί το οποίο ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2013 κόντρα στον Ερμή. Αναλυτικά οι συμμετοχές του Βάλε στο πρωτάθλημα: Την περίοδο 2012-13 είχε 28 συμμετοχές, την περίοδο 2013-14 είχε 36, ενώ πέρυσι 32. Φέτος μετρά ήδη 3.

Συνεχίζεται η προπώληση
Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα στο «Αμμόχωστος». Όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον των φίλων του Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλο και υπολογίζεται ότι ο κόσμος της λεμεσιανής ομάδας θα εξαντλήσει τα 1.380 εισιτήρια που έχει στη διάθεσή του. Και σήμερα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήριο οι κάτοχοι των διαρκείας, ενώ από αύριο η προπώληση θα είναι ανοικτή για όλους. Το Apollon Official Store θα είναι σήμερα ανοικτό από τις 09:00 μέχρι τη 13:30 και από τις 15:30 μέχρι τις 19:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα