Μαγεία Φλορέντσι, ισόπαλες Ρόμα - Μπαρτσελόνα (βίντεο)



Ρόμα και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Ολίμπικο", με τον Φλορέντσι να πετυχαίνει γκολάρα. Νίκη η Λεβερκούζεν με 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ (video)

FT - VIDEO (Champions League): AS Roma 1-1 FC BarcelonaAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals
&Highlights on Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ρόμα - Μπαρτσελόνα 1-1

Ένα 20άλεπτο άντεξε η άμυνα της Ρόμα, καθώς στο 21' ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα με την κοντινή κεφαλιά του Λουίς Σουάρες.

Οι Ιταλοί διαμαρτύρονται, καθώς στην φάση ο Λιονέλ Μέσι πάτησε τον Λουκάς Ντιν και δεν δόθηκε φάουλ, η μπαλιά του Ματιέ πέρασε δεξιά στον Ράκιτιτς που έκανε την ασίστ στον Ουρουγουανό.

Η απάντηση των "τζαλορόσι" ήρθε μετά από 10 λεπτά και ήταν εντυπωσιακή, καθώς ο Φλορέντσι έκανε το 1-1 με τρομερή σέντρα-σουτ από δεξιά, είδε εκτός θέσης τον Τερ Στέγκεν και έστειλε την μπάλα στο απέναντί του "γάμα".

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ρίντιγκερ, Ντιν, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Σεϊντού Κεϊτά, Σαλάχ, Ιάγο Φαλκέ, Τζέκο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ 4-1

Το δώρο της αντίπαλης άμυνας το εκμεταλλεύτηκε ο Μεχμέντι και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τσέρκιν και άνοιξε το σκορ για την Λεβερκούζεν στο 4ο λεπτό.

Έπειτα από 7 λεπτά υπήρξε απάντησε, καθώς η ΜΠΑΤΕ ισοφάρισε σε 1-1 με αρκετή τύχη, καθώς ο Μιλούνοβιτς πήρε τη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Στασέβιτς, η μπάλα χτύπησε στον Χιλμπερτ και άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα ο Λένο να μην μπορεί να αντιδράσει και απλά να την βλέπει να καταλήγει στα δίχτυα του.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τα, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Μεχμέντι, Τσαλχάνογλου, Χαβιέρ Ερνάντες.

ΜΠΑΤΕ: Τσέρνικ, Πολιάκοβ, Ντούμπρα, Μιλούνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μπάγκα, Αλεκσίεβιτς, Χλεμπ, Στασέβιτς, Γκορντεϊτσούκ, Σιγκνέβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα