Απόλλων: Και όταν δεν σκοράρεις…

Η 4η λευκή ισοπαλία αλλά και η 2η σερί άφησαν τον Απόλλωνα στην 4η θέση της βαθμολογίας με το πέρας της 11ης αγωνιστικής. Ο τεχνικός της ομάδας Πέδρο Εμάνουελ είδε για ακόμη μια φορά την ομάδα κόντρα στην Πάφο να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα. Και όταν αυτό συμβαίνει για 4η φορά φέτος σε 11 παιχνίδια τότε αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.

Από την Λεμεσιανή ομάδα λείπει και θα λείπει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου ο πρώτος σκόρερ Φώτης Παπουλής ενώ ο Γκιε και ο Κολοκούδιας δεν είναι στα καλύτερα τους. Ένα πρόβλημα το οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται

βρει τρόπους να το επιλύσει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδι η ομάδα του Απόλλωνα πέτυχε πέντε τέρματα και τα τρια τα πέτυχε κόντρα στην Αγία Νάπα και τα δυο απέναντι στη Δόξα.

Οι επιθετικές επιδόσεις της ομάδας δεν είναι αυτές που πρέπει και σίγουρα δεν είναι για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Θα πρέπει ο Πέδρο Εμάνουελ να κάνει άμεσα τις απαραίτητες κινήσεις και να διορθωθούν αυτές οι επιδόσεις για να μπορέσει η ομάδα του Απόλλωνα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα