Απόλλων: Φαβορί ο Μίλινκο Πάντιτς

Στο κεφάλαιο προπονητής, όπως έχουμε ξαναγράψει τις τελευταίες ημέρες, είναι θέμα ωρών η ανακοίνωσή του.

Το όνομα του Μίλινγκο Πάντιτς παίζει πολύ έντονα, αφού ο Νίκος Κίρζης έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα του είπε και είδε από τον Σέρβο τεχνικό. Για την πιθανότητα πρόσληψης του πρώην τεχνικού της Ατλέτικο Β στον Απόλλωνα έκανε λόγο και η ισπανική εφημερίδα «As». Επίσημα από τον Απόλλωνα δεν έχει λεχθεί ότι ο Πάντιτς όντως είναι το μεγάλο φαβορί για τον «κυανόλευκο» πάγκο και το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι πως βρίσκεται ανάμεσα στους 2-3 υποψηφίους για να αναλάβουν

τον Απόλλωνα. Όπως και να έχει, λογικά αύριο ή το αργότερο την Τρίτη η διοίκηση θα κάνει την επιλογή της, έτσι ώστε ο εκλεκτός να έρθει στην Κύπρο και να χειριστεί το κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Νυστέρι για Μερκή
Δεν αποφεύγει τελικά την επέμβαση ο Γιώργος Μερκής. Ο αρχηγός του Απόλλωνα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, θα χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει όλα τα ευρωπαϊκά παιγνίδια του καλοκαιριού, αλλά και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Στον Απόλλωνα περίμεναν τη γνωμάτευση και από γιατρούς στο εξωτερικό, στους οποίους στάλθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όμως και αυτών η άποψη είναι πως πρέπει το συντομότερο δυνατό να υποβληθεί σε επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα