ΑΠΟΕΛ: Οδοδείκτης «πρωτάθλημα», στάση… ΑΕΛ

Τον ευρωπαϊκό δρόμο τον πήρε ώς εκεί που μπορούσε ο ΑΠΟΕΛ, κάνοντας το καθήκον του και γράφοντας νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του. Αποκλειστικά τώρα στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις με πρώτη-πρώτη το πρωτάθλημα, αφού ο στόχος που τέθηκε είναι με την κατάκτηση του τίτλου να μπορούν οι «γαλαζοκίτρινοι» να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι, όπου θα επιχειρήσουν να μπουν στους ομίλους.

Η Ευρώπη μπορεί

να πρόσθεσε άλλα 16 παιχνίδια στα πόδια των παικτών, να έφερε κούραση, τραυματισμούς και τιμωρίες, αλλά έφερε ταυτόχρονα νέα διεθνή αναγνώριση, δόξα, εμπειρίες και βέβαια πολλά λεφτά στο ταμείο και στις τσέπες των παικτών. Τώρα, που το ευρωπαϊκό ταξίδι τέλειωσε, αλλάζει οριστικά και ο προσανατολισμός της ομάδας.

Ο οδοδείκτης, λοιπόν, δείχνει «πρωτάθλημα», κι όταν έλθει η ώρα του κυπέλλου θα ακολουθήσουν κι αυτήν την πορεία. Προς το παρόν, η ομάδα του Κρίστιανσεν «βλέπει» ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη λεμεσιανή ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (19:00) και ο στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στις νίκες, ώστε να γίνει ακόμη ένα βήμα προς το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Μετά την επιστροφή της αποστολής από τις Βρυξέλλες, το βράδυ της Παρασκευής, άρχισε χθες η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα. Μια προετοιμασία που θα ολοκληρωθεί σήμερα κι αφού γίνουν μόνο δυο προπονήσεις πριν από το παιχνίδι.

Αυξάνονται τα προβλήματα

Δεν λένε να μειωθούν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς στον Αρχάγγελο. Χθες, στην ιατρική λίστα προστέθηκε ο Γιαμπερέ. Ο Γάλλος αμυντικός ένιωσε ενόχληση στο γυμναστήριο και θα περάσει από εξέταση MRI. Το πρόβλημα αυτό ήλθε να προστεθεί σε αυτά των Αστίθ, Βινίσιους και Εφραίμ. Χθες, ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι άλλοι δυο έκαναν φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν θα καταρτίσει τα τελικά πλάνα του μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση χωρίς τους πιο πάνω παίκτες. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση επιστρέφει ο Μιλάνοφ, ενώ σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Άντερλεχτ τίθεται στη διάθεσή του ο Μοράις.

Keywords
Τυχαία Θέματα