Άρης: Με νίκη πλησιάζει πιο πολύ στη σωτηρία του

Το πιο σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Άρης. Η λεμεσιανή ομάδα υποδέχεται στο Τσίρειο τη Δόξα στον καθοριστικότερο αγώνα της τη φετινή περίοδο. Και αυτό γιατί με νίκη αυξάνει την απόσταση από την ομάδα της Κατωκοπιάς στους 7 βαθμούς, ενώ θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής Εθνικό και Σαλαμίνα, που αγωνίζονται μεταξύ τους.

Στον Άρη ξέρουν τη σημασία της αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πάρουν το 3ο στη σειρά τρίποντο που θα τους φέρει κοντά στη σωτηρία. Σε αυτό το

μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών ο Άρης έχει σαν στόχο το μάξιμουμ των βαθμών. Και αν καταφέρει σήμερα να κερδίσει, θα πάρει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια.

Το θετικό για τον Νικόλα Μαρτίδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς, πέραν φυσικά του Σκούρτη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή χρονιά. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Μαραγκουδάκης, όπως έγινε και στον προηγούμενο αγώνα με τη Σαλαμίνα. Πιθανότατα θα εμπιστευτεί τους ίδιους 11 ο Κύπριος τεχνικός όπως και την περασμένη εβδομάδα στη Λάρνακα, αν και για τα «φτερά» έχει και άλλες επιλογές όπως ο Αντωνίου, ο Παύλου και ο Όσκαρ.

Έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν ο Γιαννακόπουλος στο τέρμα. Στην άμυνα οι Ράσμους, Ράντου, Θεοφίλου και Άλεν. Στη μεσαία γραμμή οι Παχίπης, Αουρέλιο και Μάρτινς, στα φτερά οι Φράγκου και Γιούσεφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαραγκουδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα