Εθνικός: Να μην «τσαλακώσει» κι άλλο την εικόνα

Για μεγάλο διάστημα στην κανονική περίοδο, ο Εθνικός κέρδισε εντυπώσεις και χειροκροτήματα. Για μεγάλο διάστημα ήταν στο κυνήγι της 6ης θέσης και ίσως να τα κατάφερνε αν σε κάποια παιχνίδια δεν δεχόταν γκολ στα τελευταία λεπτά. Εκεί ήταν η αχίλλειος πτέρνα μιας ομάδας που έδειχνε πολλές αρετές στο γήπεδο. Πάντως στις τελευταίες αγωνιστικές η εικόνα τσαλακώνεται. Ο Εθνικός αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές.

Συνεχίζει να σκοράρει με σχετική ευκολία (οι Ζελάγια και Κατσαράβα με 13 γκολ

έκαστος έχουν μία σπουδαία επίδοση για μεσαία ομάδα), την ίδια ώρα, όμως, παραμένει ευάλωτος στην άμυνα. Βαθμολογικά απέχει 7 βαθμούς από τη 12η θέση, άρα αυτήν την ώρα έχει ένα μαξιλάρι που του επιτρέπει να μην ανησυχεί, αλλά είναι επίσης η ώρα τη επιστροφής στις επιτυχίες και σε πιο πειστικές παρουσίες. Η αντίπαλός του, η Νέα Σαλαμίνα, βρίσκεται πάνω κάτω (από πλευράς βαθμολογίας και αποτελεσμάτων) στην ίδια κατάσταση, οπότε και τα κίνητρα είναι παρόμοια. Ο Εθνικός φυσικά βλέπει την πλευρά του, και το ζητούμενο για να κερδίσει είναι η θέληση και φυσικά η καλή απόδοση.

Ο Ιβανάουσκας μίλησε αυτές τις μέρες στους παίκτες του και τους τόνισε πως περιμένει άλλη, διαφοροποιημένη εικόνα. Αναμένει να δει πολλά από αυτά για τα οποία ο Εθνικός κέρδισε εντυπώσεις. Πιθανή νίκη θα φέρει και καλύτερη ψυχολογία, η οποία, κακά τα ψέματα, δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα