Δόξα: Κάτι σαν αγώνας δίχως αύριο…

Η Δόξα μπορεί να μετρά τέσσερεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει καταφέρει τίποτα ουσιαστικό ακόμη. Μάλιστα, σήμερα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (16:00), παίζει πολλά όσον αφορά την προσπάθειά της για σωτηρία, καθώς η λεμεσιανή ομάδα είναι ο πλησιέστερος αντίπαλος στη βαθμολογία και την κυνηγά για να την προσπεράσει, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση στον Β΄ όμιλο και μαζί τον υποβιβασμό.

Η Δόξα έχει 23 βαθμούς και είναι στην τελευταία θέση του Β΄ γκρουπ, ενώ ο Άρης είναι μια

θέση πιο πάνω (11η) με 27 βαθμούς. Συνεπώς για να αυξήσει τις ελπίδες της για σωτηρία η ομάδα της Κατωκοπιάς πρέπει να κερδίσει σήμερα τον αντίπαλο στην έδρα του ή στη χειρότερη περίπτωση να μην ηττηθεί, ώστε να διατηρηθεί η διαφορά. Πάντως, με ήττα τα πράγματα θα δυσκολέψουν αφάνταστα, αφού η διαφορά θα πάει στους επτά βαθμούς.

Η καλή ψυχολογία, ένεκα των συνεχόμενων επιτυχιών, είναι το «όπλο» της Δόξας, η οποία πάει στο Τσίρειο αποφασισμένη να κτυπήσει το παιχνίδι και να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει ούτε στον σημερινό αγώνα τους Εμίλιο Σάντσες και Γουίλσον Κένεντι, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για την Εθνική, θα δοθεί χρόνος και στους δυο να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν την 1η Απριλίου στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα