Απόδραση για Γρανάδα, «μηδέν» στο Γκραν Κανάρια (videos)

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από τη Μαδρίτη η Γρανάδα, επικρατώντας με 2-1 της Χετάφε, ενώ Λας Πάλμας και Λεβάντε έμειναν στο «μηδέν».

Τους πρώτους της βαθμούς στη La Liga πήρε για φέτος η Γρανάδα, αφού επικράτησε της Χετάφε στη Μαδρίτη με 2-1 και την άφησε στο βάθος του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ανδαλουσιάνοι άνοιξαν το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιουσούφ Ελ-Αραμπί στο 26', σε μία φάση που σηκώνει πάντως συζήτηση για την υπόδειξη του

διαιτητή. Οι Ναθαρίες διπλασίασαν το προβάδισμά τους τρία λεπτά αργότερα, με το γκολ του Ισαάκ Σακσές και το διατήρησαν έως το 80', όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Άνχελ Λαφίτα σε 2-1, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα βαθμό για δεύτερο σερί ματς.

Όλα μηδέν στο Γκραν Κανάρια

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λας Πάλμας και τη Λεβάντε, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες στον αγωνιστικό χώρο. Οι Αμαρίγιος ήταν αυτοί που προσπάθησαν πολύ περισσότερο να φτάσουν στο γκολ, αλλά η καλά στημένη ομάδα του Λούκας Αλκάραθ κατάφερε να φύγει με το βαθμό από το Γκραν Κανάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα