"Τα όποια δημοσιεύματα στο εξωτερικό δεν αληθεύουν" (ηχητ.)

Ο εκρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή νίκη της ομάδας επί της Πάφου, τον Καβενάγκι και απέκλεισε κίνηση της τελευταίας στιγμής

Μέρος των δηλώσεων του και τα υπόλοιπα στο ηχητικό:
-Συνδυάσαμε το ιδανικό. Πήραμε τους 3 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ ήταν θεαματικός και ευχαρίστησε τον κόσμο.

-Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς μετά τον αποκλεισμό. Θεωρούμε ότι έγινε σωστή δουλειά στη ψυχολογία για να παρουσιαστεί

η ομάδα όπως πρέπει.

-Έχουμε 15 μέρες όπου θα υπάρξει αρκετή δουλειά στον Αρχάγγελο.

-Θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον Κετσπάγια στη συνέχεια. Είναι δουλειά του να κρίνει ποιοι θα αγωνίζονται. Έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Κετσπάγια ο ΑΠΟΕΛ.

-Αυτή τη στιγμή έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές εκτός. Έχει μπει στο τελικό στάδιο ο Αλωνεύτης. Οι υπόλοιποι θα είναι επίσης έτοιμοι για να δώσουν επιλογές.

-Πάρντο: Θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας τέλος του Οκτώβρη.

-Καβενάγκι: Προερχόταν από μια περίοδο ενεργή. Οι όποιες αγωνιστικές διακοπές ήταν δυόμιση βδομάδων. Είχε μόνο 4 προπονήσεις και ο προπονητής έκρινε ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί. Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι όσον αφορά στην ποιότητα του Καβενάγκι. Είναι ζωντανός θρύλος στην Αργεντινή.

-Αν είχαμε ως στόχο ποδοσφαιριστή δεν θα περιμέναμε μέχρι την τελευταία μέρα. Τα όποια δημοσιεύματα στο εξωτερικό δεν έχουν υπόσταση. Είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ ο Τιμούρ και κρίνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με το συγκεκριμένο ρόστερ. Μπαίνει μια τελεία όσον αφορά την καλοκαιρινή περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα