Ανόρθωση: Να μη χαθεί η ευκαιρία

Ζητούμενο είναι η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και αγωνιστικά πειθαρχημένη απέναντι στον βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο, ώστε να πάρει τη σημαντική νίκη.

Απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ερμή είναι άπαντες στην Ανόρθωση, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και αγωνιστικά πειθαρχημένη απέναντι στον βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλό της και να πάρει τη σημαντική νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να την ανεβάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να θεωρείται το πιο εύκολο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά στην Ανόρθωση δεν ξεχνούν

τη ζημιά που προκάλεσε ο Ερμής στον Απόλλωνα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πέσουν και αυτοί θύμα. Η άνετη νίκη που πέτυχε η Ανόρθωση επί του Ερμή, στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσει τους παίκτες του Πάους, καθώς θα πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Άλλωστε, στο παιχνίδι του Α’ γύρου η «κυρία» ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ερμή.
Πορεία… πρωταθλητισμού
Η Ανόρθωση κάνει πολύ καλή πορεία στα πλέι οφ, καθώς με την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής βαθμολογίας, με δέκα βαθμούς έναντι έντεκα της Ομόνοιας. Η «κυρία», μετά την ήττα που δέχθηκε στην πρεμιέρα από τον ΑΠΟΕΛ, κέρδισε άνετα τον Ερμή, αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα στην τρίτη αγωνιστική, με την τριάρα που δέχθηκε από την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στη συνέχεια, όμως, επανήλθε δριμύτερη και πέτυχε δύο κολλητές νίκες επί Απόλλωνα και ΑΕΚ, και βρισκόταν κοντά και σε μια τρίτη νίκη, επί του ΑΠΟΕΛ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 90’. Σε σύνολο έξι αγώνων στη β’ φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Αντρέ Πάους πέτυχε τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δέχθηκε δύο ήττες, με γενικό συντελεστή τερμάτων 13-9.

Keywords
Τυχαία Θέματα