Ερμής: Με διαφορετική έκδοση τη νέα χρονιά

Ο προγραμματισμός του Ερμή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η επόμενη χρονιά θα απέχει πάρα πολύ από την τρέχουσα, αφού θεωρείται δεδομένο ότι οι φτεροπόδαροι θα χτιστούν από την αρχή, σε νέες βάσεις.

Τα λάθη του προηγούμενου καλοκαιριού θα αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγήν, προκειμένου η ομάδα τη νέα περίοδο να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη και να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι βλέψεις της διοίκησης είναι υψηλές, ωστόσο θεωρούν ότι

διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να υλοποιηθεί το πλάνο. Οι κατά καιρούς δηλώσεις του Λούκα Φανιέρου, «Ο Ερμής συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι», είναι χαρακτηριστικές.

Τρέχουν οι εξελίξεις…
Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και ήδη δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση. Πρόκειται για τους Ουλίσε -του Οθέλλου- και Πορτίγια, ενώ οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν, αυξάνοντας τον αριθμό. Τελευταίο παράδειγμα ο Μορίς. Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας προτάθηκε και αρέσει, όμως η διοίκηση αναμένει τις εξελίξεις με την ομάδα του προτού προχωρήσει με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όπως και να ΄χει οι εξελίξεις τρέχουν, ωστόσο είναι απρόβλεπτες αφού καθημερινά προτείνονται αρκετά αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

Σίγουροι τρεις!
Η πόρτα της εξόδου άνοιξε προ πολλού στην Αραδίππου. Αποχώρησαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα κλείσει. Χθες, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μουσταφά για τα επόμενα δυο χρόνια, συνεπώς περιλαμβάνεται στο πλάνο της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, στον Ερμή θα συνεχίσουν ακόμα δυο ξένοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ. Ντε Πίνα και Τσίνα φαίνεται να συμφώνησαν με τη διοίκηση για να παραμείνουν στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα