"Θέλουμε να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια" (ηχητικό)

"Από τη στιγμή που έχουμε να δώσουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να παίξουμε τα ρέστα μας, λέει πολλά", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο. "Περιμένουμε και τον κόσμο να δώσει τη δική του μάχη. Η προπώληση κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς, θέλουμε να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια", δήλωσε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις. Το μυαλό όλων βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι, ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι

η τρίτη σερί σεζόν που δίνουμε ανάλογο ντέρμπι στο ΓΣΠ. Δουλεύουμε για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ανάλογο αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που έχουμε να δώσουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να παίξουμε τα ρέστα μας, λέει πολλά. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε αποδείξει ότι στα φετινά μας παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ έχουμε καλές παρουσίες. Αν δεν δεχόταν την κίτρινη κάρτα, θα λέγαμε επιτέλους ότι πάμε με όλους στη διάθεσή μας. Επιστρέφει ο Λαμπάν και ο Τρισκόφσκι, από εκεί και πέρα, είναι στα θετικά ότι ο προπονητής μας μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερους ποδοσφαιριστές. Από την ώρα που θα σφυρίξει ο διαιτητής, ο λόγος περνάει στους πρωταγωνιστές. Περιμένουμε και τον κόσμο να δώσει τη δική του μάχη. Η προπώληση κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς, θέλουμε να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια. Μας αναλογεί το 10% όπως πάντα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι να τους έχουμε δίπλα μας, να μας ακολουθήσει. Όπως είχαμε και με Απόλλωνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα