Συμπαράσταση στον Σ. Χάσικο από ΔΗΣΥ

Τη λύπη του για την παραίτηση Σωκράτη Χάσικου, εκφράζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, κάνοντας λόγο για έναν επιτυχημένο υπουργό, ο οποίος αφήνει τη σφραγίδα του.

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΗΣΥ αναφέρει πως αντικρίζει με λύπη την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Σ. Χάσικου να παραιτηθεί από την Κυβέρνηση.

"Προξενεί λύπη, όχι μόνο γιατί πρόκειται για έναν δικό μας άνθρωπο, αλλά και διότι πρόκειται για ένα επιτυχημένο υπουργό, ο οποίος αφήνει τη σφραγίδα του στο απαιτητικό Υπουργείο Εσωτερικών, με πολύ σημαντικό έργο και καθοριστικές αποφάσεις. Η ευσυνειδησία, η αποφασιστικότητα

και η ορθή πολιτική κρίση του υπουργού Σ. Χάσικου, έχουν δώσει σημαντικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών", προστίθεται.

Στη συνέχεια, τονίζει πως πρόκειται για μιαν απόφαση που επιβλήθηκε από εξαιρετικά σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι δεν άφηναν άλλα περιθώρια. "Ο Υπουργός και η οικογένειά του περνούν μια σοβαρή δοκιμασία, που κάνουν όλους μας να κατανοούμε αυτή την απόφαση. Επιθυμούμε και δημόσια να διαμηνύσουμε στον Σωκράτη Χάσικο ότι έχει τη συμπαράσταση της ηγεσίας και όλου του κόσμου του Δημοκρατικού Συναγερμού στη δοκιμασία που αντιμετωπίζει η οικογένεια του, με την ευχή μας για αίσιο τέλος".

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική επιστολή Ν. Αναστασιάδη στο Σωκράτη Χάσικο

Keywords
Τυχαία Θέματα