Κοινωνικός απολογισμός του ομίλου εταιρειών C.A.Papaellinas

Ο νέος Απολογισμός Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ομίλου C.A.Papaellinas Ltd, για τα έτη 2014 και 2015, περιλαμβάνεται στη μοντέρνα και καλαίσθητη έκδοση που κυκλοφόρησε. Είναι ο τέταρτος στη σειρά και παρουσιάζει όλες τις ενέργειες και δράσεις του ομίλου για την Αγορά, τους Εργαζομένους της, το Περιβάλλον και την Κοινωνία.

Όταν ο όμιλος εταιρειών C.A.Papaellinas ξεκίνησε το 2010 να καταθέτει δημόσια τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ήταν ο πρώτος και ο μόνος Κυπριακός όμιλος εταιρειών που το έπραττε. Από τότε συνεχίζει συστηματικά, μέσα στο πλαίσιο

της κοινωνικά υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς, που είναι μέρος της κουλτούρας όπως και της στρατηγικής του για το μέλλον.

Σε μήνυμά του στην έκδοση, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Χρήστος Παπαέλληνας υπογραμμίζει ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής, ο όμιλος έχει αναλάβει τη δέσμευση να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης.

«Είμαστε πάντοτε έτοιμοι», τονίζει, «να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί στο δύσκολο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον. Έχουμε δε σχεδιάσει τα επόμενα βήματα μας στη βάση των αρχών και αξιών που διακρίνουν την επιχειρηματική μας δράση, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη της ανάγκες των πελατών μας, των συνεργατών μας και, φυσικά, των ανθρώπων μας οι οποίοι είναι το στήριγμα της προόδου μας».

Στη διάρκεια της περιόδου που ανασκοπεί ο νέος Κοινωνικός Απολογισμός, ο όμιλος C.A.Papaellinas άφησε ισχυρό το αποτύπωμά του στην αγορά βελτιώνοντας περαιτέρω τη θέση του με την εισαγωγή και προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των δυο δικτύων διανομής καταναλωτικών και φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και των αλυσίδων των καταστημάτων Beauty Line, Holland &Barrett, Yves Rocher και Selekt, ενώ σημειώνεται και η έναρξη της λειτουργίας του πρώτου Make-Up Studio της APC Ahead στην οποία συμμετέχει ο όμιλος C.A.Papaellinas.

Ο νέος Κοινωνικός Απολογισμός του ομίλου είναι διαθέσιμος τόσο σε ηλεκτρονική μορφή στη ιστοσελίδα της Εταιρείας www.cap.com.cy, καθώς και σε έντυπη μορφή, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα