Εμπειρία για τους Καλεσμένους της Τράπεζας Κύπρου

Ξεχωριστή ήταν η Πρωτομαγιά για τους Κύπριους και ξένους εκλεκτούς καλεσμένους της Τράπεζας Κύπρου, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά ένα μοναδικό κονσέρτο από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, στην πλατεία του Κάστρου της Κάτω Πάφου, με προνομιακές V.I.P. προσκλήσεις και θέσεις στην παράσταση.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης - Πάφος 2017, με τη χορηγία και στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 94 παγκοσμίου φήμης μουσικοί, οι οποίοι εκτέλεσαν εντυπωσιακά έργα των δημιουργών Carl Maria von Weber και Antonín Dvořák, υπό τη διεύθυνση του σπουδαίου αρχιμουσικού Mariss Jansons.

Στο τέλος του κονσέρτου, οι καλεσμένοι της Τράπεζας Κύπρου, φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πολυτελείας, δίπλα από το κάστρο, και μετά από θερμό καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, Δρ. Josef Ackermann, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό κοκτέιλ πάρτι με ζωντανή hand pan μουσική από τον Βασίλη Βασιλείου.

Ως Πλατινένιος Χορηγός του Πάφος 2017, η Τράπεζα Κύπρου θα συνεχίσει να προσφέρει την πολύπλευρη στήριξη της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία προς όφελος της Πάφου, αλλά και της Κύπρου στο σύνολό της, με επίκεντρο πάντα την προώθηση του πολιτισμού, της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της κοινής μας Ευρωπαϊκής ταυτότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα