"Με την Ομόνοια προστάτευσε 4-5 βασικούς"

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια ο προπονητής είχε προστατεύσει 4-5 βασικούς, καθώς πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Ένα θετικό αποτέλεσμα συγκρίνοντας το με προηγούμενες εμφανίσεις. Το γεγονός ότι σκοράρεις τρία γκολ απέναντι στην Ομόνοια είναι σημαντικό. Επανέρχεται η Δόξα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
-Ο πρώτος λόγος ήταν ότι 14-15

ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που φορτώθηκαν τα παιχνίδια. Δεύτερος λόγος ήταν η απογοήτευση που ήρθε στους παίκτες μετά την ήττα από τον Άρη. Τρίτος λόγος είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες είχαν κινηθεί πολύ έγκαιρα στη μεταγραφική και εντάχθηκαν άμεσα στο ρόστερ.
Δεν είχαμε βλέψεις να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τις τρεις μεγάλες ομάδες, χωρίς να λέμε ότι παραδινόμαστε στη μάχη. Μας πλήγωσε η ήττα από τον Άρη και την Αλκή.
-Με την Ομόνοια προστάτευσε 4-5 βασικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι καλό γιατί φάνηκε ότι τα νέα αποκτήματα έχουν ενταχθεί στην ομάδα. Απέδωσαν πέρα των προσδοκιών. Θα ήμουν ευχαριστημένος να κρινόταν η επόμενη φάση στο Μακάρειο. Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Δεν αναθεωρούμε τον στόχο στο να μαζέψουμε βαθμούς με Πάφο και Ομόνοια για το πρωτάθλημα.
-Θα έρθει πολύ πιο μελετημένη και υποψιασμένη. Είναι ανοικτό το παιχνίδι και έχουμε καλές πιθανότητες, χωρίς να υποτιμούμε την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα